musical notes left
logo
musical notes right


Select your language: engelse vlag franse vlag duitse vlag

Klik op het hoesje voor geluidsfragmenten en om te bestellen:

klassiek Album nr. 14. Dit album is voor de moderne dansles. De stukken zijn regelmatig gefraseerd zodat hij erg geschikt is voor Europees maar ook b.v. Limón-, Graham- en Cunnighamlessen kunnen uitstekend op dit album gemaakt worden. De meeste stukken zijn (op verzoek) wat langer, zodat er doorgedanst kan worden. Er staan veel verschillende maatsoorten op, zowel dynamisch als met adem. De titels op dit album vertellen meer over de muziek dan over de etudes. De titels zijn niet altijd al te letterlijk te nemen. Zo is b.v. de PASSACAGLIA geen echte passacaglia. AFSCHEID is gemaakt ter gelegenheid van mijn vervroegd pensioen bij de SKVR in Rotterdam en is, tot in tegenstelling van de andere tracks, met verschillende instrumenten ingespeeld. Hopelijk is dit album weer een waardevolle aanvulling op uw collectie.
klassiek De muziek op album nr. 7 heeft een licht "jazzy" karakter en is niet alleen met piano gespeeld. Voor de klassieke les geeft dat een "speels" karakter en soms ook een extra impuls. Het album is dus zeer breed inzetbaar. De aanduidingen zijn in klassieke termen gehouden en dienen dus "vertaald" te worden voor de andere disciplines.
modern Album nr. 3 is voor de moderne dansles. De stukken zijn regelmatig gefraseerd zodat dit album erg geschikt is voor Europees maar ook Graham- en Cunnigham-lessen kunnen uitstekend op dit album gemaakt worden. De meeste stukken zijn (op verzoek) wat langer. Er staan 3- en 4-kwarts maten op, zowel dynamisch als met adem. Ook de samengestelde maatsoorten, zoals vijven en zevens in verschillende kwaliteiten, zijn niet vergeten.

Een aantal stukken zijn zeker ook geschikt voor de kinderles!